YARDIM HDR Pack / Unpack (v2000+)

Forathdor

Üye
4 May 2020
23
7
13
Client'in içerisinde UI / Item / Chr tarzı dosyaların çoğu paketlenmiş bir şekilde duruyor ve bunu unpack ettiğimiz zaman oyunu açmıyor "files being unpack" hatası ile karşılaşıyoruz. Bunun için düzgün bir şekilde unpack / pack işlemini nasıl yapacağız?.
Yani istediğimiz şekilde UI değiştirip itemicon ekle sil işlemini nasıl yapabiliriz.
 

Forathdor

Üye
4 May 2020
23
7
13
Peki hocam packleme işlemi için? UI klasörleri sanırsam EXE den EXE'ye farklılık gösteriyor mesela güncel USKO UI HOOK Exelerde çalışmıyor
 

Who

Üye
1 May 2020
14
15
28
adı ustunde kullanacagın client e kulanmak istedigin client teki UI leri hdr unpackrerile unpack edip kullanacagın client UI klasırune atıcaksın
ancak bazı uif ler ve dtex ler sadece UI klasorunde barınmaz item fx chr item misc objects vs gibi klasorlerde barınmaktadır editlemek istedigin item npc kanat pus item vs gore Uif leri ve Dtex leri faklı klasorlerde bulunmaktadır !
 

Konuyu görüntüleyenler

Üst