KO-MASTER ÖZEL Cyberacs uifleri için şifreleme ve şifreleri açma programı

KO-MASTER ÖZEL Cyberacs uifleri için şifreleme ve şifreleri açma programı
13
1K
Forum sitemizde mesaj sayısı kasmak için oto mesaj yanıtlayıcı programlar kullanmak kesinlikle yasaktır.
Lütfen yorum yaparken ( ty,tyty, +++++, up up, asasdasf ) vb. anlamsız ifadeler kullanmayalım. Bu şekilde yorum yapan üyelerin üyelikleri durdurulacaktır.
Spam mesajlar atan kişileri RAPOR butonu ile bize bildiriniz!

imsoryha

Yönetici
11 Şub 2024
12
25
23
Eski projem cyberacs uiflerini kendim uzun zaman harcayarak yapmışdım zaten bilen bilir o zamanın en kaliteli dosyalarıydı.(piyasada gezen saldığım buglu dosyalardan bahsetmiyorum)
Projede uifler şifreli bu şifreli uifleri açıp tekrar şifrelemede kullanmanıza yarayacak editörü paylaşıyorum

Rar Şifresi:

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: lulu0147

DelitaY

Üye
14 Ocak 2024
94
58
28
Eski projem cyberacs uiflerini kendim uzun zaman harcayarak yapmışdım zaten bilen bilir o zamanın en kaliteli dosyalarıydı.(piyasada gezen saldığım buglu dosyalardan bahsetmiyorum)
Projede uifler şifreli bu şifreli uifleri açıp tekrar şifrelemede kullanmanıza yarayacak editörü paylaşıyorum

Rar Şifresi:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkür

SeeHowg

Üye
17 Ocak 2024
76
1
18
Şu mesaj sayilarini indirsenizde yararlansak hocam zaten çalıp başka forumda paylaşmak isteyen çoktan paylaşır 200 mesaj çok şimdi flood atmaya kalkasam 1 2 saat mesaj yazmakla zamanım gecicek zaten günlük olarak forumu kullaniyoruz bu şekilde neden paylaşım yapıyorsunuz anlam veremiyorum @imsoryha @Mia

lulu0147

Üye
25 Mar 2024
33
0
16

Rar Şifresi:

Tsklr knka

Forum sitemizde mesaj sayısı kasmak için oto mesaj yanıtlayıcı programlar kullanmak kesinlikle yasaktır.
Lütfen yorum yaparken ( ty,tyty, +++++, up up, asasdasf ) vb. anlamsız ifadeler kullanmayalım. Bu şekilde yorum yapan üyelerin üyelikleri durdurulacaktır.
Spam mesajlar atan kişileri RAPOR butonu ile bize bildiriniz!