League of Legends Nedir ?

Anotherday

Üye
League of Legends türkçe tanımı olarak efsaneler ligi diye biliriz sanırım bu oyunu günümüzde oyanmayan yada bilmeyen yoktur.
Geliştirici Riot Games oyun mod : cok oyunculu platform
Oyunun baş tasarımcısı, Defense of the Ancients (DotA) haritasının tasarım proje bölümünü tasarlayan Steve Feak'dır.

Ranked oyun nasıl olur ?

Bir oyunun Ranked türünden olabilmesi için öncelikle rekabete açık olması gerekir. Her bir kullanıcının oyunun sonunda Rankın ne olduğunu bilebilmesi gerekir. Bu durum çoğu kullanıcıyı tetikler ve rank yükselmeye çalıştırır. Adil olmalıdır. P2W(Pay to win – para ile avantaj sağlamak) olmamalıdır. Yetenek ve stratejinin dengesini sağlamalı veya bir tanesine ağırlık vermelidir. p2w şuan ıcın lol de mumkun degıldır

Rank Sistemi Nedir ?

Rank sistemi sizin bir oyunda yetenek grubunuzu(Rütbe -Lig) belirleyen sistemdir. Bunu oynadığınız ranked oyunlara göre yapar ve bu oyunlarda ki hareketlerinizi inceler. Rank sistemi kullanan oyunlar herkes için eşitliği ve kozmetikleri ile kendisini ve yeteneklerını gostermesını saglar
You must be registered for see images attach

Elo Boost Nedir?

Elo boost kelime anlam olarak ''elo'' yani sıralama puanı ve ''boost'' (artırmak - yükseltmek) manasına gelen kelimelerden oluşuyor. Bizim temel alacağımız elo boost oLOL yani League of Legends üzerine olacak. League of Legends de ''lig yükseltimi'' olarak Türkçeye çevrilebilir.

Elo boost yaptırmak zorunlu bir şey değildir fakat League of Legends de lig sistemi kimi zaman o kadar sinir bozucu olabiliyor ki bazen 15 lig puanı gelirken 20+ lig puanı kaybedebiliyor oyuncular. Durum böyle olunca her biri yaklaşık 35+ dk süren yüzlerce oyun oynamak gerekiyor. Günlerce oyun oynayan, zamanını harcayan fakat istediği lige ulaşamayan oyuncu yaptırmak zorunda kalıyor. Belli bir miktar para ödeyerek hesap bilgilerini teslim ediyor ve boost işleminin başlamasını bekliyor. Şahsen ben güvenmiyorum ve önermiyorum.

Üst Alt