Visual studio versiyon kaç 2012 2014 ?You must be registered for see images attach
Visual studio versiyon kaç 2012 2014 ?You must be registered for see images attach
videodaki dosyalardan bazıları yok burada.Files klasöründe baya bir dosya var videoda,bu linklerde o dosyalar yok.Sql server ı kurdum,Tasks/restore/database de takılı kaldım.Videolu bir şekilde tam dosyalı yardımcı olabilirmisiniz yada team weiwer ile.resimdeki yerde takılı kaldım
teşşekürletMerhaba
Bu dosyaları arayanlar vardı linkleri kırılmış sanırım önceden indirmiştim dosyaları bilgisayarımda tesadufen buldum.
not : Arayanlar varmış onun için paylaştım görüntüler ve dosyalar benim ile bağlantısı yoktur sadece farklı forumdan alıntıdır.
içerik
Avcı Editör
Database
Patch
2300 Source
Server files
Kurulum :
Source içersinde gameserver.dlg dosyası içersinden ip adresinizi kendinize göre duzenleyiniz.
build ederken boots_1_0_63 kutuphanesi kullanınız.
Boots İndir
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
indir
Editor
DB-PATCH
Source
Server Files
Client:
Merhaba
Bu dosyaları arayanlar vardı linkleri kırılmış sanırım önceden indirmiştim dosyaları bilgisayarımda tesadufen buldum.
not : Arayanlar varmış onun için paylaştım görüntüler ve dosyalar benim ile bağlantısı yoktur sadece farklı forumdan alıntıdır.
içerik
Avcı Editör
Database
Patch
2300 Source
Server files
Kurulum :
Source içersinde gameserver.dlg dosyası içersinden ip adresinizi kendinize göre duzenleyiniz.
build ederken boots_1_0_63 kutuphanesi kullanınız.
Boots İndir
indir
Editor
DB-PATCH
Source
Server Files
Client: