Ui icindeki dosyaları nasıl acabilirm bana yardım edebilirmisinz warmı bildiginiz bir program fln ?
You must be registered for see images attach
![]() |
![]() |
Ui icindeki dosyaları nasıl acabilirm bana yardım edebilirmisinz warmı bildiginiz bir program fln ?
You must be registered for see images attach
Hdr ile açabilirsin doğru içerik değiştirilmemişse programı aç client içindeki ui dosyasını seç çıkartıcak dxt ve ui document olarak export yapıcaksın ayıklanıcak ordan istediğini al değiştirZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Program buldm ama bu degil galiba ?
Saol denicemHdr ile açabilirsin doğru içerik değiştirilmemişse programı aç client içindeki ui dosyasını seç çıkartıcak dxt ve ui document olarak export yapıcaksın ayıklanıcak ordan istediğini al değiştir
Paylaşım sitelerinden biri olan Forumumuz, Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. ko-master.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@ko-master.com adresinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde ko-master.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.