Elimde bulunan Hook'u setud_pe programı ile ko exeye entegre ediyorum ama exeyi açınca knight module hatası alıyorum bilen varsa detaylı anlatarak yardımcı olursa sevinirim. Bunun dışında eline paylaşıma açık hook var ise paylaşabilir mi
![]() |
![]() |
Anti hile source u ac icersinde licence h icersinde belirlenen tarihe lisanslama var 2020 falan onu 2025 2050 falan yap bidaha hata almazsin.Elimde bulunan Hook'u setud_pe programı ile ko exeye entegre ediyorum ama exeyi açınca knight module hatası alıyorum bilen varsa detaylı anlatarak yardımcı olursa sevinirim. Bunun dışında eline paylaşıma açık hook var ise paylaşabilir mi
Paylaşım sitelerinden biri olan Forumumuz, Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. ko-master.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@ko-master.com adresinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde ko-master.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.