Merhabalar arkadaşlar
Geliştirici arkadaşlar için USKO'da yayınlanmış olan önceki ve güncel patchleri manuel indirebilmeniz için bir tüyo paylaşıyorum. Çoğu arkadaşımızın böyle bir kaynak arayışında olduğunu düşündüğüm için bunu paylaşıyorum. Önceden "kingofknight" adlı bir site vardı oradan belli versiyona kadar çekebiliyorduk fakat o site devre dışı kalmış ve güncel patchlerde yayınlanmıyordu.
Her neyse daha fazla uzatmadan bu tüyoyu nasıl kullanacağınız hususuna geçelim...
Örnek olarak link paylaşıyorum
"
Yukarıda verdiğim linkte "patchxxxx.zip" kısmında istediğiniz versiyonu sayı olarak belirtip tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırıp gönderin. 2200 versiyonundan itibaren güncel tüm patchleri buradan manuel olarak çekebilirsiniz. Öncesini denemedim muhtemelen yoktur çünkü USKO K2Network'den çıkıp NTTGame yönetimine geçtikten sonra eski kaynaklara ulaşım sağlanamadı kaldırıldığı için olabilir muhtemelen..
İhtiyacı olan arkadaşlar bu şekilde oyuna ait manuel patchleri çekebilirler.
Güle güle kullanın
Geliştirici arkadaşlar için USKO'da yayınlanmış olan önceki ve güncel patchleri manuel indirebilmeniz için bir tüyo paylaşıyorum. Çoğu arkadaşımızın böyle bir kaynak arayışında olduğunu düşündüğüm için bunu paylaşıyorum. Önceden "kingofknight" adlı bir site vardı oradan belli versiyona kadar çekebiliyorduk fakat o site devre dışı kalmış ve güncel patchlerde yayınlanmıyordu.
Her neyse daha fazla uzatmadan bu tüyoyu nasıl kullanacağınız hususuna geçelim...
Örnek olarak link paylaşıyorum
"
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
" Yukarıda verdiğim linkte "patchxxxx.zip" kısmında istediğiniz versiyonu sayı olarak belirtip tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırıp gönderin. 2200 versiyonundan itibaren güncel tüm patchleri buradan manuel olarak çekebilirsiniz. Öncesini denemedim muhtemelen yoktur çünkü USKO K2Network'den çıkıp NTTGame yönetimine geçtikten sonra eski kaynaklara ulaşım sağlanamadı kaldırıldığı için olabilir muhtemelen..
İhtiyacı olan arkadaşlar bu şekilde oyuna ait manuel patchleri çekebilirler.
Güle güle kullanın